Skupocene proizvode dostavljamo Vam besplatno

Dostava je besplatna u celoj teritoriji Srbije iznad 20.000,00 din. Isporuku vršimo sa kurirskom službom u roku od 5 dana.

Za expres isporuku, tražite našu ponudu.

Akcijske cene ne sadrže troškove prevoza.Predstavljanje
Crown Cool d.o.o je član TC (Thermotechnika Crown Cool) grupacije koja posluje u 6 zemalja Evrope. Osnovana je pre 25 godina u Mađarskoj, kao malo preduzeće za proizvodnju rashladne opreme, pod imenom Thermotechnika. Tokom razvoja preduzeće se počelo baviti pored proizvodnje i prodajom, svojih ali i proizvoda drugih proizvođača rashladne opreme. Danas se grupacija bavi proizvodnjom, prodajom i servisiranjem svih vrsta rashladne i ugostiteljske opreme, servisiranjem i tehničkim čišćenjem aparata za točenje piva, a pre 5 godine je počela sa prodajom pred izoliranih zračnih kanala, koja predstavljaju najnoviji trend izgradnje zračnih kanala. U Srbiji je počela sa radom u 2007.
Logistički centar:
Naš logistički i trgovinski centar u Budimpešti – koji je ujedno i centar za upravljanje celom grupacijom - koordinira snabdevanje fabrike, ogranaka, poslovnih partnera i inostranih predstavništva grupacije sa gotovim proizvodima i rezervnim delovima. Izložbeni prostori u pojedinačnim zemljma su ujedno i mesta gde možete kupiti naše proizvode i usluge. Naši ogranci funkcionišu kao regionalni logistički centri koji pored trgovinskih zadataka –prodaje- imaju ulogu vođenja regionalnih servisnih centara.
Trgovina:
Pored proizvoda iz sopstvene proizvodnje, naše preduzeće smatra da svaki ugostiteljski objekat, restoran, pivnicu, radnju ili trgovinski lanac treba znati da opremi u potpunosti iz svog asortimana. Zato pored aparata za točenje piva, rashladnih ormara i vitrina iz sopstvene proizvodnje, za naše poslovne partnere imamo na raspolaganju blizu 3000 raznih artikala ugostiteljske opreme i rashladnih uređaja.

REFERENCE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Opširnije

NOVOSTI I AKTUELNOSTI

Upišite se na našu mailing listu i budite uvek prvi informisani o najnovijim ponudama