Skupocene proizvode dostavljamo Vam besplatno

Dostava je besplatna za frižidere do 400 litara na celoj teritoriji Srbije. Isporuku vršimo sa kurirskom službom u roku od 5 radnih dana.

Za isporuku gabaritne robe tražite našu specijalnu ponudu.

Akcijske cene ne sadrže troškove prevoza.

Izjava o zaštiti podataka privatnosti


Veb stranicom upravlja Thermotechnika Crown Cool doo.
Thermotechnika Crown Cool doo posvećena je zaštiti podataka i njeno upravljanje podacima je u skladu sa propisima. Sledeća Izjava o zaštiti podataka privatnosti detaljno objašnjava opseg prikupljenih podataka o Vama kao korisniku, i način na koji se oni koriste.

Sadržaj i podaci objavljeni na našoj veb stranici namenjeni su informisanju šire javnosti o sajtu i obezbeđuju zahtev za ponudu i porudžbinu proizvoda na veb stranici. Uprkos pažljivom rukovanju od strane Thermotechnika Crown Cool doo informacije na ovoj veb stranici mogu biti netačne.
Korištenjem naše veb stranice, vi pristajete da budete vezani ovom izjavom o zaštiti podataka privatnosti i pristajete da se njome obavezujete.

Rukovalac i obrađivač podataka:
Naziv firme: Thermotechnika Crown Cool doo
Sedište: 24000 Subotica, Bose Miličević 4
Poreski broj: 109960923
Kontakt: 063/10-30-073
Email: kovac.adrian@tcserbia.com
Svrha upravljanja podacima: komercijalne informacije i slanje info mejlova u slučaju doprinosa.

Upotreba prikupljenih podataka: Lične podatke će koristiti Termotechnika Crown Cool doo samo u svrhu koja su prikupili, osim ako je drugačije odobreno ili dozvoljeno zakonom ili profesionalnim standardima. Na primer, ako korisnik zahteva informacije, ponudu ili narudžbu, pružene informacije će se koristiti za odgovor na zahtev.
Podacima koje dostave korisnici mogu pristupiti samo ovlašćena lica.

Trajanje upravljanja podacima: Thermotechnika Crovn Cool doo upravlja podacima prikupljenim na veb stranici dok korisnik ne odustane od svog pristanka ili ne istekne određeni vremenski rok u prikupljanju podataka.

Prava korisnika:
Korisnik može zatražiti podatke o upravljanju svojim ličnim podacima, kao i zahtevati izmenu ili brisanje njegovih ličnih podataka, osim za obradu podataka koje zahteva zakon. Korisnici mogu tražiti informacije o upravljanju njihovim ličnim podacima na poštansku adresu rukovalaca podataka (24000 Subotica, Bose Miličević 4) ili na mejl adresu (kovac.adrian@tcserbia.com). Na istom mestu možete pokrenuti izmenu i brisanje ličnih podataka korisnika.
U slučaju nepravilnog korišćenja usluga veb stranice, rukovalac zadržava pravo brisanja podataka.

Sigurnost podataka zasniva se na najsavremenijim programskim smernicama. Da bismo zaštitili lične podatke, primenjujemo brojne mere zaštite, kao što su: Sigurno radno okruženje - Thermotechnika Crown Cool doo čuva podatke u sigurnom okruženju koje je dostupno samo ovlašćenom osoblju kompanije kada je to potrebno.

Provera identiteta:
Thermotechnika Crown Cool doo zahteva od svojih registrovanih kupaca da se identifikuju (npr. korisničkim imenom i lozinkom). Svrha autentifikacije je sprečavanje neovlašćenog pristupa.
Ta zaštita ne širi se na lične podatke koje dobrovoljno delite na javnim veb stranicama, poput društvenih mreža.
Korisnik koji smatra da je Thermotechnika Crown Cool doo prekršio svoje pravo na zaštitu ličnih podataka, može da uputi pritužbu Povereniku za zaštitu podataka o ličnosti, u skladu sa Zakonom.
Obradom podataka od strane rukovaoca podataka upravljaće prvenstveno odredbe utvrđene u sledećim zakonskim aktima: Zakon o zaštiti podataka o ličnosti (“Službeni glasnik RS”, broj 87/18).

Propisi o info mejlova
Ako se korisnik registruje za to, poslaćemo za njega info mejl. Info mejl se šalje putem našeg sopstvenog sistema info mejlova. Kada otvorite info mejl primenjivaće se kod za praćenje. Ovaj kod čuva adresu e-pošte i datum otvaranja subjekata podataka. Ovi podaci će se čuvati sve dok drugačije ne bude navedeno. Svim registrovanim korisnicima data je mogućnost odjave sa našeg info mejla, koje se mogu obaviti na linku pri dnu info mejla.

Upravljanje kolačićima
Šta je kolačić?
Kolačić (cookie) je mala datoteka koja se postavlja na vaš računar kada posetite veb stranicu. Kolačići imaju mnogo funkcija. Između ostalog, oni prikupljaju informacije, beleže lične preferencije posetioca, kada koristite onlajn zahtev za ponudu / porudžbinu i generalno olakšavaju korišćenje veb stranice korisnicima.

Koje kolačiće koristi tcserbia.com i šta koriste?
Tcserbia.com koristi kolačiće za sledeće svrhe: da prikupi informacije o tome kako koristite našu veb stranicu - da odredi koje delove naše veb stranice posećujete ili najviše koristite, da bismo vam pomogli da imate bolje korisničko iskustvo i da se pojavljuju ciljani oglasi na drugim veb lokacijama.

Apsolutno neophodni, sesijski kolačići
Ovi kolačići važe samo za vreme vaše trenutne posete i automatski se brišu na kraju sesije kada zatvorite pretraživač. Ovi kolačići su potrebni kako bi korisnici mogli da pregledaju našu veb stranicu i koriste njene funkcije.
Bez upotrebe ovih kolačića ne možemo garantovati korišćenje veb stranice.

Kolačići radi lakšeg korišćenja
Oni nam pružaju mogućnost da se setimo vaših izbora, klikova i informacija koje ste prethodno naveli o našoj veb stranici.

Kolačići koji obezbeđuju performance
Koristimo Google Analytics i adwords kolačiće (ciljane oglase) za prikupljanje informacija o tome kako posetioci koriste našu veb stranicu. Ovi kolačići vas ne mogu lično identifikovati (samo delimično beleže IP adresu koju koristite), oni prikupljaju informacije kao što su npr.: koju ste stranicu posetili, koliko vremena ste proveli na našoj veb stranici i da li je bilo poruka o grešci. Ovim informacijama podržavate razvoj naše veb stranice koju stalno razvijamo kako bismo povećali zadovoljstvo naših kupaca.

Kako kontrolišete i isključujete kolačiće?
Upotreba kolačića olakšava upotrebu naše veb stranice, njihovo onemogućavanje može dovesti do toga da naša veb lokacija deluje drugačije nego što je predviđeno.

Većina pretraživača omogućava vam da vidite koji su kolačići aktivni na vašem računaru. Možete da promenite svoja podešavanja, obrišete ih ili onemogućite kolačiće za određenu stranicu ili sve veb stranice. Ako ne želite da imate pristup podacima o kolačićima, nemojte koristiti našu veb stranicu ili pravilno konfigurisajte svoj pretraživač.


REFERENCE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Opširnije

NOVOSTI I AKTUELNOSTI

Upišite se na našu mailing listu za poslednje vesti ili aktuelne promocije i budite uvek prvi informisani o najnovijim ponudama.