Skupocene proizvode dostavljamo Vam besplatno

Dostava je besplatna za frižidere do 400 litara na celoj teritoriji Srbije. Isporuku vršimo kurirskom službom u roku od 3 do 7 radnih dana.

Za isporuku gabaritne robe tražite našu specijalnu ponudu.

Akcijske cene ne sadrže troškove prevoza.

Soda aparati

Visokokvalitetni soda aparati rashlade vodu do prave temperature i doziraju u čaše čistu soda vodu. To je najbolji izbor po letnoj vrućini, a upotrebljavaju se i zimi. Soda voda je pored toga, savršen dodatak osvežavajućih napitaka, čija popularnost raste!
Prednosti soda aparata:
Velika prednost soda mašina je u tome što pretvaraju tvrdu hlorisanu vodu sa česme u prijatnu i osvežavajuću vodu. Pored toga, upotreba soda aparata smanjuje upotrebu plastičnih boca, što je korisno za naše okruženje. Soda aparati su dostupni u mnogim varijantama: aparati velikih kapaciteta za ugostiteljske objekte ili koji se uklapaju u kancelarijski prostor i kuhinje za kafu i čaj.
Soda aparati za kancelarijsku upotrebu:
Na poslovanje i performanse kompanije utiče od raspoloženje radnika i kolega u kancelariji. Što ne znači samo dobro dizajniranu kancelariju, zato morate razmišljati i o ostalim sadržajima, mašinama koji omogućavaju da svakodnevni život postane udobniji. Kako se približava leto, pored razvoja klimatizovanog kancelarijskog prostora, nudimo i kupovinu soda aparata i dozatora pića.
Soda aparati za ugostiteljske objekte:
Na osnovu iskustva iz poslednjih godina, potrošnja sode raste iz godine u godinu i u glavnom vrhunac postiže u letnjim mesecima. Uzrok rasta potrošnje soda vode je sve veće korišćenje špricera i sve veće pojavjivanje domaćih sokova i limunada u restoranima.
Uz povećanu potrošnju, ugostiteljski objekti traže ekonomična rešenja, tako da soda aparati i hladnjaci vode koji isporučuju veliku količinu iste postaju sve popularniji. To su aparati sa protočnim sistemom koji imaju kapacitet preko 100 litara/sat. Takođe su moderni, ekološki i dugotrajni. Izaberite kvalitet i garanciju!

SODA PYGMY | Nadpultni soda aparat - 2 tap

SODA PYGMY | Nadpultni soda aparat - 2 tap

Spoljne mere (mm):

Molimo nazovite za detalje.

SODA PYGMY 25 Green Line | Podpultni aparat za soda vodu

SODA PYGMY 25 Green Line | Podpultni aparat za soda vodu

Spoljne mere (mm): 240 x 312 x 378 mm

Molimo nazovite za detalje.

SODA AS-110 | Podpultni aparat za soda vodu

SODA AS-110 | Podpultni aparat za soda vodu

Spoljne mere (mm): 612 x 422 x 474 mm

Molimo nazovite za detalje.

Soda AS-45 | Nadpultni soda aparat - 2 tap

Soda AS-45 | Nadpultni soda aparat - 2 tap

Spoljne mere (mm): 440 x 430 x 270 mm

Molimo nazovite za detalje.

REFERENCE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Opširnije

NOVOSTI I AKTUELNOSTI

Upišite se na našu mailing listu za poslednje vesti ili aktuelne promocije i budite uvek prvi informisani o najnovijim ponudama.