Skupocene proizvode dostavljamo Vam besplatno

Dostava je besplatna za frižidere do 400 litara na celoj teritoriji Srbije. Isporuku vršimo kurirskom službom u roku od 3 do 7 radnih dana.

Za isporuku gabaritne robe tražite našu specijalnu ponudu.

Akcijske cene ne sadrže troškove prevoza.

Rashladna komora sa staklenim vratima

Rashladne komore sa staklenim vartima i reklamnim displejom su idealne za prezentovanje proizvoda kupcima. One su najpristupačnije rešenje za komercijalne jedinice gde je potrebno dva ili više frižidera.

Argumenti za korišćenje uskih komora sa staklenim vratima:

Energetska efikasnost, isplativost

Mali troškovi ulaganja i energetska efikasnost obezbeđuju vam maksimalnu isplativost investicije. Troškovi energije se smanjuju zahvaljujući super-efikasnoj strukturi panela i mnogih drugih funkcija. Na primer, visok stepen automatizacije, digitalni prikaz temperature, inteligentna rešenja i LED osvetljenje. Korišćenjem izmenjivača toplote emitovana toplota od strane izmenjivača se može koristiti za grejanje drugih prostorija.

Iskorišćenje prostora

Komore su prilagođene dimenzijama prostora u kojem su instalirane radi maksimalne iskorišćenosti.

Specijalni sistem polica

Zahvaljujući specijalnim sistemima polica kod uskih komora, doziranje proizvoda se može kontrolisati i na taj način ne dolazi do zadržavanja proizvoda sa isteklim rokom trajanja. Rashladna komora ima veći kapacitet skladeštenja u odnosu na vertikalnih frižidera sa sličnim dimenzijama.

Estetika

Umesto više vrsta frižidera poređanih jedan pored drugog, može se formirati ujedinjen, homogeni prostor za prezentovanje proizvoda koji je formiran po vašoj želji.

  • Rashladne komore su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
  • Izrađujemo isključivo visokokvalitetne komore koje ispunjavaju zahteve HACCP i ISO standarda i za koje nudimo dodatnu dvogodišnju garanciju.
  • Efikasnost:  Naše rashladne komore su napravljene od dvokomponentnog sendvič panela PUR/PIR pene. Zahvaljujući najsavremenijim materijalima, rashladne komore mogu biti prilagođene vašim potrebama.
  • Zaštita životne sredine: Prilikom izbora materijala za naše proizvode minimalizujemo opterećenje životne sredine, tako da materijali koje koristimo mogu se reciklirati, a ova tehnologija uključuje i minimalnu emisiju štetnih gasova i maksimalnu energetsku efikasnost.
Naša proizvodnja
TC | Ulazna rashladna komora sa staklenim vratima

TC | Ulazna rashladna komora sa staklenim vratima

Spoljne mere (mm):

Molimo nazovite za detalje.

Naša proizvodnja
TC | Minusna komora sa staklenim vratima

TC | Minusna komora sa staklenim vratima

Spoljne mere (mm):

Molimo nazovite za detalje.

Naša proizvodnja
TC | Plusna komora sa staklenim vratima

TC | Plusna komora sa staklenim vratima

Spoljne mere (mm):

Molimo nazovite za detalje.

REFERENCE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Opširnije

NOVOSTI I AKTUELNOSTI

Upišite se na našu mailing listu za poslednje vesti ili aktuelne promocije i budite uvek prvi informisani o najnovijim ponudama.