Skupocene proizvode dostavljamo Vam besplatno

Dostava je besplatna za frižidere do 400 litara na celoj teritoriji Srbije. Isporuku vršimo kurirskom službom u roku od 3 do 7 radnih dana.

Za isporuku gabaritne robe tražite našu specijalnu ponudu.

Akcijske cene ne sadrže troškove prevoza.

Rashladne vitrine

Za prikazivanje rashlađenih proizvoda preporučljivo je izabrati rashladnu vitrinu koja odgovara vašem poslovanju i potrebama (veličini, dizajnu, izgledu). Vitrine su standardnih dimenzija,  radna površina koja je u kontakt sa hranom je izrađena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, uz različite opcione dodatke koji odgovaraju vašim potrebama, npr. LED osvetljenje, zid za odvajanje proizvoda, radna površina od granita ili INOX materijala, stalak za vagu, stepenasta prikazna površina, police. Najvažniji tehnički parametar je temperaturni opseg koji se kreće od 2 do 6 °C kod rashladne vitrine, a opseg hlađenja kod vitrine koje se koriste za meso i ribu treba da bude između 0 i 2 °C, čime se obezbeđuje okolina bez bakterija. Unutrašnje osvetljenje je takođe zajednička karakteristika rashladnih vitrina. Sa odgovarajućem osvetljenjem ponuđeni proizvodi postanu još atraktivniji.

Rashladne vitrine sa dinamičkim ili statičkim hlađenjem?

U slučaju dinamičkog hlađenja zbog ventilatora vazduh konstantno cirkuliše i na taj način proizvod se zadržava na optimalnoj temperaturi. Kod ovog modela je bitno da otvori za ventilaciju budu slobodni i redovno čišćeni kako bi se izbeglo nepotrebno opterećenje kompresora.

Rashladne vitrine sa statičkim hlađenjem slično funkcionišu kao i kućni frižideri. Do postizanja idealnog stanja ostaju na podešejon temperaturi. U ovom trenutku uređaj se zaustavlja i počinje ponovo da se pokreće samo kada se temperatura povećava. Velika prednost statičkih vitrina je da ne isušuju hranu za razliku od vitrina sa ventilacionim hlađenjem.

REFERENCE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Opširnije

NOVOSTI I AKTUELNOSTI

Upišite se na našu mailing listu za poslednje vesti ili aktuelne promocije i budite uvek prvi informisani o najnovijim ponudama.