Skupocene proizvode dostavljamo Vam besplatno

Dostava je besplatna za frižidere do 400 litara na celoj teritoriji Srbije. Isporuku vršimo kurirskom službom u roku od 3 do 7 radnih dana.

Za isporuku gabaritne robe tražite našu specijalnu ponudu.

Akcijske cene ne sadrže troškove prevoza.

Rashladna komora sa punim vratima

Ako vam je potrebno hladno skladištenje velike količine hrane/proizvoda, rashladna komora je najbolji izbor.

Rashladne komore izgrađene od strane THERMOTECHNIKA CROWN COOL su dizajnirane da zadovolje zahteve kompanija, potrebe prehrambenih i drugih proizvoda (farmaceutski, kozmetički, hemijski). 

Za bezbedno skladištenje hrane u prehrambenoj industriji preporučujemo vam modularne rashladne komore. Ove komore se lako postavljaju i održavaju optimalnu temperaturu u skladu sa vašim potrebama (hlađenje, zamrzavanje, brzo zamrzavanje, duboko  zamrzavanje).

Ako vam je potrebno čuvanje proizvoda na različitim temperaturama, preporučujemo vam izgradnju kombinovanih rashladnih komora u kojima se formira nekoliko temperaturnih zona. Na primer, prostor sa temperaturnim opsegom od 2 ̊ C do 12 ̊ C i temperaturnim opsegom od -22 ̊ C za zamrzavanje.

Takođe se bavimo izgradnjom rashladnih komora industrijskih dimenzija u kojima možete skladištiti veliku količinu prehrambenih proizvoda čak i na različitim temperaturama (konstantnim). Zahvaljujući velikim dimenzijama, manja vozila mogu nesmetano da se kreću po ovim komorama.

Rashladne komore su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Izrađujemo isključivo visokokvalitetne komore koje ispunjavaju zahteve HACCP i ISO standarda i za koje nudimo dodatnu dvogodišnju garanciju.

Efikasnost:  Naše rashladne komore su napravljene od dvokomponentnog sendvič panela PUR/PIR pene. Zahvaljujući najsavremenijim materijalima, rashladne komore mogu biti prilagođene vašim potrebama.

Zaštita životne sredine: Prilikom izbora materijala za naše proizvode minimalizujemo opterećenje životne sredine, tako da materijali koje koristimo mogu se reciklirati, a ova tehnologija uključuje i minimalnu emisiju štetnih gasova i maksimalnu energetsku efikasnost

Inženjering: Pri projektovanju rashladnih komora primenjujemo split ili monoblok sisteme idealnih kapaciteta, i ugrađujemo delove nabavljene od pouzdanih proizvođača.

Bezbednost: Imajući u vidu bezbednosne zahteve, u našim komorama postoje panik-taster i specijalni sistem za zaključavanje vrata komore koji obezbeđuje da se ona mogu otvoriti i iznutra.

Dizajn: Inženjerski tim vrši preliminarnu kalkulaciju (kapacitet i unutrašnji raspored) rashladnih komora i prezentuje vam dvo- i trodimenzionalnu skicu istih.

TC | Minusna komora

TC | Minusna komora

Spoljne mere (mm):

Molimo nazovite za detalje.

TC | Šok komora

TC | Šok komora

Spoljne mere (mm):

Molimo nazovite za detalje.

TC | Minusna komora sa punim vratima

TC | Minusna komora sa punim vratima

Spoljne mere (mm):

Molimo nazovite za detalje.

TC | Plusna komora

TC | Plusna komora

Spoljne mere (mm):

Molimo nazovite za detalje.

REFERENCE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Opširnije

NOVOSTI I AKTUELNOSTI

Upišite se na našu mailing listu za poslednje vesti ili aktuelne promocije i budite uvek prvi informisani o najnovijim ponudama.