Kupljenu robu isporučujemo Vam u roku od 5 radnih dana

Isporuku robe vršimo sopstvenim vozilom, putem kurirskih službi ili ličnim preuzimanjem kod nas u magacinu.

Za isporuku gabaritne robe tražite našu specijalnu ponudu.

Akcijske cene ne sadrže troškove prevoza.

Porudžbina se smatra važećom ukoliko su svi traženi podaci verodostojni i ispravno unešeni u postupku poručivanja i kada kupac prihvati ukupnu cenu i uslove kupovine.
Najkasnije u roku od 24 sata nakon obavljene porudžbine, Thermotechnika Crown Cool d.o.o. će Vam poslati e-mail sa potvrdom o uspešno primljenoj porudžbini sa svim potrebnim podacima.
Ukoliko podaci koje ste uneli nisu u potpunosti tačni ili nisu kompletni, Thermotechnika Crown Cool d.o.o. zadržava pravo da ne isporuči proizvod.
Thermotechnika Crown Cool d.o.o. zadržava pravo da može u svako vreme, bez najave promeniti podatke i tekstove na svakoj strani svog sajta u cilju bolje obaveštenosti svojih potrošača.
Akcijske cene ne sadrže troškove prevoza.

Privatnost podataka


Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.
U ime Thermotechnika Crown Cool d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.
Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email obaveštenja.
Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista.
Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

REFERENCE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Opširnije

NOVOSTI I AKTUELNOSTI

Upišite se na našu mailing listu za poslednje vesti ili aktuelne promocije i budite uvek prvi informisani o najnovijim ponudama.