Skupocene proizvode dostavljamo Vam besplatno

Dostava je besplatna za frižidere do 400 litara na celoj teritoriji Srbije. Isporuku vršimo kurirskom službom u roku od 3 do 7 radnih dana.

Za isporuku gabaritne robe tražite našu specijalnu ponudu.

Akcijske cene ne sadrže troškove prevoza.

Proizvodnja

TC Grupa, koja se uvek fokusira na kvalitet, je među prvima u Mađarskoj uvela sistem ISO, bavi se proizvodnjom rashladnih uređaja od 1986. godine.

Naši proizvodi se mogu naći širom Evrope. Proizvodi se mogu podeliti u dve glavne grupe. Jedna grupa su hladnjaci sa protočnim sistemom, soda aparati i automati za osvežavajuća pića. Druga velika grupa hladnjaka je ta, gde se paleta proizvoda kreće od 18 litara do 1200 litara. Ovi uređaji su uglavnom sa kompresorskim hlađenjem, ali postoje uređaji i sa termoelektričnim hlađenjem. U unutrašnjem i spoljašnjem dizajnu naših hladnjaka koristimo širok spektar materijala, od površinskog struktuiranog nerđajućeg čelika do plastične ploče.

Prilikom izbora materijala za naše proizvode, stavljamo veliki naglasak na činjenicu da materijali koje koristimo mogu se reciklirati kako bi se smanjila opterećenost okoline. U tehnološkim koracima trudimo se da radimo sa najmanjem emisijom zagađujućih materija i najboljom energetskom efikasnošću i da cačuvamo našu okolinu. Naši rashladni uređaji omogućuju skladištenje svih vrsta klasičnih boca pomoću podesivih polica i nagnutim držačima vina. Veliki izbor vitrina je može naći primenu u trgovinama, ugostiteljstvu i zdravstvenim ustanovama.

Naša medicinska oprema, hladnjaci za krv i reagense zadovoljavaju najstrože kriterijume i omogućavaju digitalno i ručno snimanje podataka, upravljanje podacima i arhiviranje vrednosti temperature frižidera.

Naša proizvodnja
TC KEGNS2 (DKB-2) | Frižider za KEG burad

TC KEGNS2 (DKB-2) | Frižider za KEG burad

Cena bez pdv 125 523,12 RSD

Cena sa pdv 150 627,74 RSD

Naša proizvodnja
TC-BB-2GDI INOX | Barska vitrina sa duplim staklenim vratima

TC-BB-2GDI INOX | Barska vitrina sa duplim staklenim vratima

Molimo nazovite za detalje.

Naša proizvodnja
TC-BB-2GD | Barska vitrina sa duplim staklenim vratima

TC-BB-2GD | Barska vitrina sa duplim staklenim vratima

Molimo nazovite za detalje.

REFERENCE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Opširnije

NOVOSTI I AKTUELNOSTI

Upišite se na našu mailing listu za poslednje vesti ili aktuelne promocije i budite uvek prvi informisani o najnovijim ponudama.